Vardag å sånt

har funderat lite kring vad som egentligen är vardag för mig, och hur olikt eller likt det är andras vardag. jag har en förmåga, tror jag, att se mitt liv som så annorlunda från alla andras, på ett negativt sätt. inte bra. jag borde se de positiva sidorna med min typ av vardag och skita i de negativa ist! :)

hur som helst, jag är glad att hösten snart är här! älskar hösten.
plus att jag gillar rutiner, och hösten innebär by default fler rutiner. det bara är så.

nästa vecka är G tbka, och den biten av mitt liv kommer igång igen. jag har saknat honom. men jag har inte dött eller halvt gått under av att han varit borta. och det känns skönt att veta. men å andra sidan så kanske jag inte dött just för att jag vet att han kommer tbka? kanske är det en annan femma sen?
nåja, jag får hoppa från den bron när jag kommer till den! ;)

imorgon är det frissan... ny frissa. *gulp*
jag har lååååångt hår, och det är alltid jävligt stressande att låta en ny människa gå loss på just håret. vem vet om det är en vettig människa eller en psykopat som är avis på alla med riktigt långt hår, och kör det här vanliga med frisörers ögonmått; en cm i vanliga människors värld är fem i deras!!! :/
ska iaf klippa en decimeter och göra slingor.... om det blir fel är det typ fem år tills jag blir av med skiten och det rättar till sig igen, så jag är med rätta nervös.
men... jag har sett det hon gjort tidigare, och tjejen är bra. så ja... jag håller tummarna! för nu är min frilla risig!

har shoppat idag... oxå!! :D
fan... det är 100:- i inträde på ICA! helt sjukt! spelar ingen roll om du bara ska ha mjölk och bröd, inte fan kommer du ut för under hundralappen!?
och sen finns det ju så många andra trevliga affärer... heh... ja, jag är helt klart shoppingberoende. men seriöst, hur mkt hellre är jag inte shoppingberoende än alkoholist, rökare eller narkoman! kom igen...
hur kan man inte älska skor, liksom? eller väskor? hehe.... jag kommer aldrig hinna använda allt om jag så lever tills jag blir 120!

det kom jag för övrigt på idag att jag kommer att göra. leva tills jag blir 120 alltså. det kommer ju hela min generation. ämnet kom upp i en konversation med Mr. M, och började med vitaminkapslar och dess innehåll av konserveringsmedel...
det är ju helt galna mängder konserveringsmedel i allt, jag menar till och med äpplen håller ju ett halvår eller ngt! och allt detta petar vi i oss, dagligen. vi kommer vara så fulla av det när vi närmar oss hundrastrecket att vi kommer hålla oss levande på bara det. :)
lägg sedan till lite reservdelsorgan och lite stamceller så är det nog inte mkt som hindrar oss från att överbefolka jorden ett bra tag framöver!

hmm... blev mindre vardag och mer allmänna funderingar av min överproduktiva hjärna... fast, det är ju min vardag iofs!

Smartskaft!

How does your result compare?
Far Below AverageBelow AverageAround AverageVery SmartExtremely BrilliantBright Masterminda Regional Geniusa Universal Genius


IQ Test Score 

jag skyller helt klart på att jag var nyvaken när jag gjorde testet!!

En kollision mellan bilmaskiner & sömn

okej... nu är jag sne!

somnade då sent... eller tidigt imorse, hur man nu än vill se på den saken. vad händer några timmar senare?? jo, en idiot till byggarbetare börjar bila sönder grannens badrum! okej... om det vore första, andra eller ens tredje gången så vore jag kanske, möjligen lagd åt det förlåtande hållet. men allvarligt talat nu?! har denna byggfirma inget annat att ägna sig åt denna sommar??

varför är det dessutom så att alla dessa fuktskadade badrum verkar vara på min våning eller direkt ovanför mig? ett eller två av dem kunde väl få befinna sig på nionde våningen?
eller så kunde de åtminstone ha anständigheten att fixa till mitt allt annat än snygga badrum... med en golvbrunn som får översvämning om du spottar i riktning av den, kaklet som sett bättre dagar, klinker på golvet som katterna knappt bevärdigar sig med att tassa över på vägen till lådan, ett rörsystem som läcker i så många skarvar att jag undrar om det verkligen inte är så att det fått några extra sedan det installerades?
tragiskt.
men neeeej då.... mitt badrum verkar vara i toppskick! jag ska bara lyssna på ByggareBob som väcker mig för gudarna vet vilken morgon i ordningen (utan att avisera först!! *tuggar fradga*)

hmmm.... klorin och massor av vatten har jag hört ska göra kul saker! ;)
nytt badrum till mig oxå!

Skoj! :)

image1

Din poäng: 309
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

Till testet!


Jaha...

alltså helt seriöst, hur fan gick det här till?? jag skulle ju inte bli en bloggare.... ngt mer fantastilöst fick man ju liksom leta efter... snacka om att behöva skaffa ett liv och allt det där... heh....

ja. men då behöver jag väl det då!
men å andra sidan så brukar jag ju sällan hålla igång nånting så vidare värst länge, så det här kanske inte heller håller i sig! ;)

måste ju iaf meddela att jag blev helt galet inspirerad av en blogg som tyvärr verkar mer eller mindre nerlagd. känner ändå ett behov av att länka till den och tacka för god läsning och massa skratt!
P som i panik 
så jävla bra.

det var iaf kul att fixa till bloggsidan. mallarna var okej i sig, men färgerna bedrövliga! ni skulle sett! hade lite kul med den, men ska i mån av ork fixa om den helt! det är ju liksom den skojiga sidan av det hela.
så har jag ngt att skriva om oxå, + att ngt förändras på detta lilla krypin. kan ju vara trevligt.

är min vana trogen vaken mitt i natten för detta lilla projekt. skönt att ngt i livet är konstant.
det och att minuterna tickar iväg...
det senare både skrämmande och underbart betryggande på en och samma gång. som så mkt annat oxå är, om man tittar närmare på det.

ja, vi får se. kanske är jag en bloggare?
tiden lär visa.

RSS 2.0